Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Okulumuz için belirlenmiş Eğitim-Öğretim programını ve çevre faktörlerini dikkate alarak öğrencilerimizi çağın gerekleri doğrultusunda öncelikle hayata/topluma, ara insan gücü olarak iş piyasasına ve yükseköğrenime hazırlamaktır.

Misyon: Demokrasiye inanan, insan haklarına önem veren, liderlik ve girişimcilik ruhuna sahip, meslek ahlak ve ilkeleriyle kanunlara ve geleneklere bağlı, Milli Eğitim Temel Kanunu ile mesleki eğitim müfredatlarına uyumlu insan yetiştirmek amacıyla Mesleki ve Teknik eğitim alanında okulumuzu bölgemizde bir tercih sebebi ve cazibe merkezi, mensubu olmaktan gurur duyulan güçlü bir marka ve saygın bir eğitim kurumu yapmaktır.

Saatler: 08.00 Başlama 16.50 bitiş
Isınma: Merkezi Doğalgaz Kazanı
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0328 8250228

WEB - https://osmaniyemehmetakifersoymtal.meb.k12.tr

Adres - Mehmet Akif Ersoy Mah. Alparslan Türkeş Cad. Raufbey Ortak Sok. Merkez/OSMANİYE

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Alparslan Türkeş cad.Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Osmaniye/Merkez

Ulaşım Şehir içi minibüs-otobüs vasıtasıyla ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezindedir.